+32 465 09 36 78info@schuldenaarinnederland.be

Sponsoring

TTC Mattec - Tafeltennisclub Maasmechelen

TTC Mattec is een tafeltennisclub uit Maasmechelen die vorig jaar haar 40-jarig bestaan heeft mogen vieren. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in de sporthal van de Gemeentelijke basisschool in Boorsem, Maasmechelen. www.ttcmattec.be

In het seizoen 1995 – 1996 beleefde de club een absoluut hoogtepunt: De A-ploeg speelde kampioen in tweede, de B-ploeg in derde en de C-ploeg in vijfde provinciale. Dit leverde hen de titel van “Sportclub van het jaar” op in Maasmechelen. In 2003 volgde een nieuw hoogtepunt. Zowel de A- als de B-ploeg speelden kampioen in hun reeks, en als kers op de taart won de A-ploeg in Roeselare de titel van Vlaams Kampioen in derde provinciale.  De laatste drie jaar heeft TTC Mattec met de B-, C-, D-, E- en F-ploeg vijf nieuwe promoties mogen vieren, en zijn ze van vijf ploegen verder uitgegroeid naar een stabiele club met zeven competitieploegen en plusminus 50 leden.

Vespa Club Maasmechelen

Via de website www.vespaclubmaasmechelen.be informeert de club over zijn komende activiteiten (Agenda), allerhande weetjes en interessante links (Downloads), wie de club financieel steunt (Sponsors), enz. De mening of info van de leden kan steeds via het “gastenboek” wereldkundig maken. Meer specifieke vragen kunnen via het contactformulier rechtstreeks aan het bestuur gesteld worden. Via de fotoalbums (Foto’s) geven ze steeds een impressie van voorbije activiteiten. Elke zondagvoormiddag (als er geen rit gepland is) is er een gezellige bijeenkomst in het clublokaal bij ACLI.

Deel deze info met uw relaties

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Contacteer ons

Heeft u Nederlandse klanten met schulden? Geef ons een seintje en wij maken er meteen hier werk van.