Dientsen

Diensten

Incasso

AGIN Otten is een incasso- & gerechtsdeurwaardersorganisatie. Wij zijn medeoprichter van de Associatie van Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten Nederland: AGIN, een aansprekende naam binnen de branche. Met onze AGIN-vestigingen bieden wij complete landelijke dekking onder dezelfde tarieven en voorwaarden. Met behulp van onze partners over de grens behoren ook buitenlandse incasso’s tot de mogelijkheden. ‘Kwaliteit’ is bij AGIN Otten geen loze kreet.

Ontdek Meer

Gerechtsdeurwaarder

In tegenstelling tot incassobureaus en de advocatuur heeft AGIN Otten, als gerechtsdeurwaarder zijnde, het gehele traject in eigen hand. Dit houdt in dat wij het buitengerechtelijke, gerechtelijke en executietraject zelfstandig voor u behandelen. Hierdoor is AGIN Otten sneller, transparanter en kostenbesparend.

Ontdek Meer

Juridisch advies

Al vele jaren verricht AGIN Otten werkzaamheden voor regionale, landelijke en internationale opdrachtgevers, waaronder de Rijksoverheid, woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijs-stichtingen, financiële instellingen, advocaten, het MKB en particulieren. 

Ontdek Meer

Online incassoformulier

Ontdek Meer

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier