Juridisch Advies

Juridisch advies

Al vele jaren verrichten wij werkzaamheden voor regionale, landelijke en internationale opdrachtgevers, waaronder de Rijksoverheid, woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijs-stichtingen, financiële instellingen, advocaten, het MKB en particulieren. 

Door onze jarenlange relatie met vele opdrachtgevers hebben wij inmiddels een zeer grote database van debiteuren in ons werkgebied kunnen vergaren. Wij kunnen ons als partner vaak onderscheiden doordat we op basis van onze database goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden per dossier. Daarnaast is uw dossierbehandelaar altijd een jurist (en geen belstudent). Dát is maatschappelijk verantwoord incasseren. 

Hebben we bijvoorbeeld te maken met een 'vergeten factuur' of is de wederpartij wellicht bij ons bekend als zijnde een 'niet-willer' of een 'niet-kunner'? Welke incassomaatregelen zijn effectief bij deze debiteur en welke niet? En ligt een snelle oplossing in de lijn der verwachtingen (of juist niet)? U ontvangt van ons adviezen op maat.

maak een afspraak

Jurist incasso

SchuldenaarinNederland heeft juristen in dienst. Wij zien namelijk graag dat uw openstaande vorderingen worden behandeld door goed geschoolde medewerkers die u nét dat beetje extra kunnen bieden qua advies en kennis. Onze incasso juristen zijn gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen en blijven het gehele traject uw vast aanspreekpunt. Één dossierbehandelaar dus voor alle partijen. U kunt in een juridisch conflict belanden en niet weten wat uw rechten en plichten zijn. Wanneer dit gebeurt staan onze juristen voor u klaar. Met de benodigde kennis op zak zullen zij zich verdiepen in uw situatie. U ontvangt een helder, begrijpelijk en betrouwbaar advies.

Juridisch advies tijdens de incassoprocedure

SchuldenaarinNederland heeft het gehele incassotraject in eigen handen. Wilt u een incassoprocedure starten? Gedurende het incassotraject kunt u altijd een beroep doen op onze juristen voor juridisch advies. Op het moment dat bijvoorbeeld de debiteur weigert om de zaak op te lossen, zal onze jurist een advies uitbrengen. Zo zal er een advies op maat volgen over hoe dit dossier verder opgepakt kan worden en of het verstandig is om het via een rechter te laten beslechten (de gerechtelijke fase). Deze procedure verzorgen wij uiteraard geheel zelfstandig voor u. Alles onder één dak.

Juridisch advies van een expert

Juridische conflicten kunnen mogelijk erg ingewikkeld lijken. Wij hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen bij juridische conflicten en wij kunnen u mogelijk een heldere oplossing bieden. Hierin is de gang van zaken, de verwoording en de beargumentering in de correspondentie met de wederpartij van cruciaal belang. Vaak komen bij juridische conflicten diverse invalshoeken en vakgebieden aan bod. Denk bijvoorbeeld aan verhuur van een woning waarbij er achterstanden in de huurbetalingen zijn, maar daarnaast mogelijk ook discussies over overlast of vernielingen aan het gehuurde. Dit soort kwesties zijn voor ons dagelijkse praktijk, dus leg uw juridisch probleem gerust eens aan ons voor. Wij helpen u.

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier