Start nu uw incassotraject

Schuldenaar in Nederland is de oplossing voor wanbetalers over de grens

Ben je het beu dat die facturen uit Nederland maar niet betaald raken? Krijg je grijze haren van wanbetalers? Geen paniek: Schuldenaar in Nederland dwingt snel en efficiënt betalingen af.

Aarzel niet langer en contacteer ons nu

Uw expert van dienst

Schuldenaar in Nederland is de expert op het gebied van vorderingen van Belgische schuldeisers op Nederlandse debiteuren. Als organisatie stellen we steeds de kwaliteit van onze dienstverlening voorop.

We zorgen er steeds voor dat je openstaande facturen spoedig betaald zullen worden. In Nederland wordt er namelijk altijd goed gereageerd op de aanmaningen van onze organisatie.

Over de grens staan we namelijk bekend omwille van onze slagvaardigheid. We zullen dan ook niet bang zijn om verstrekkende maatregelen te gebruiken om snel en efficiënt een betaling af te dwingen.

Ontdek Meer

Voordelen van Schuldenaar in Nederland te gebruiken

Kies je voor Schuldenaar in Nederland, dan kies je voor ongeëvenaarde service en jarenlange ervaring op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten. Door gebruik te maken van de diensten van onze organisatie pak je Nederlandse schuldenaren snel en effectief aan. 

 • Snelle betaling 
 • 100% op kosten van de schuldenaar 
 • Ook voor kleine bedragen (zelfs onder € 100)
Ontdek Meer

Betaling afdwingen in drie simpele stappen

Van onbetaalde factuur tot het verschuldigde bedrag op je rekening in drie simpele stappen. Professionele incasso van begin tot einde vind je bij Schuldenaar in Nederland.

Ontdek Meer

1

Stuur een aanmaning en stel de debiteur in gebreke
​​​​​​​

Als schuldeiser kan je zelf een eerste stap ondernemen: dat is je schuldenaar herinneren aan de openstaande factuur. Heeft dat niet het gewenste effect? Dan is het tijd om een incassobureau in te schakelen.

2

Schakel een professional zoals schuldenaar in Nederland in

Onbetaalde facturen en hardleerse wanbetalers laat je best over aan een professional. Als incassobureau nemen we alle nodige stappen: van aanmaningen sturen en ingebrekestelling tot beslaglegging.

3

Blijft betaling uit? Neem gerechtelijke stappen!
​​​​​​​

Wanneer je ons incassobureau inschakelt, verzorgen wij het volledige incassotraject voor jou. Ook wanneer er gerechtelijke stappen ondernomen moeten worden, staan wij klaar voor jou. 
​​​​​​​

Onze diensten

Incasso

Incasso

Schuldenaar in Nederland helpt jou verder met het hele incassotraject.  

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Ontdek Meer

Gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarder 

Als gerechtsdeurwaarders houden wij ons bezig met juridische, financiële en commerciële aspecten die spelen bij de schuldeiser en schuldenaar.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Ontdek Meer

Juridisch Advies

Juridisch advies

Niet iedereen is gespecialiseerd in wetgeving. Daarom is goed juridisch advies van onschatbare waarde.  

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Ontdek Meer

Online Incassoformulier

Online incassoformulier 

Snel en simpel het incassotraject starten?
​​​​​​​Dat doe je met ons online incassoformulier.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Ontdek Meer

3 fases in het incassotraject

Betaalt je Nederlandse debiteur niet? Schakel dan zo snel mogelijk incassobureau Schuldenaar in Nederland in. Wij nemen het volledige incassotraject voor onze rekening. We doorlopen de volgende drie fases.  

01

Buitengerechtelijke fase

In deze fase starten wij direct met het traject om persoonlijk contact met de wederpartij te krijgen door middel van onder andere (meertalige) communicatie op B1-niveau per post, email, telefoon, sms, WhatsApp, sociale media, iDEAL en face-to-face-contact.

​​​​​​​Mocht de vordering niet voldaan zijn in deze fase, dan zullen wij u een verkeerslicht-rapportage toezenden. Kijkend naar de incassokansen van het dossier geven wij advies uw incasso: gerechtelijk voort te zetten of de extra risico’s te overwegen of te stoppen.
​​​​​​​
​​​​​​​

02

Gerechtelijke fase

Indien er geen betaling of betalingsregeling volgt in de buitengerechtelijke fase vragen wij u een depotbedrag over te maken ter dekking van de gerechtelijke kosten. Wij behandelen de gehele procedure zelf (incl. conclusies, getuigenverhoren, comparities van partijen etc.).

Voor alle proceshandelingen brengen wij geen extra kosten in rekening: de kosten zijn dus beperkt tot de door de kantonrechter toegewezen proceskosten.

03

Executiefase 

Wanneer de debiteur wordt veroordeeld tot betaling, maar hieraan niet voldoet, dan kunnen wij tenuitvoerlegging van het vonnis overgaan. Het vonnis wordt allereerst betekend (uitgereikt) aan de debiteur met bevel om binnen twee dagen aan de inhoud daarvan te voldoen. 
​​​​​​​
Mocht de debiteur hieraan niet voldoen, dan kunnen wij een onderzoek instellen naar de vermogensbestanddelen van de debiteur (voor zover deze ons niet reeds bekend zijn). Indien de vermogensbestanddelen bekend zijn, kunnen wij tot beslaglegging hierop overgaan.

Wacht geen seconde langer op je geld

Zit je met een hardnekkige wanbetaler over de grens? Aarzel dan niet om een afspraak met ons te maken. Wij helpen je met de incasso en geven ook juridisch advies.

Nederland is België niet

Verschillen incasso België en Nederland 

Als Belgische ondernemer ben je waarschijnlijk minder goed bekend met de Nederlandse wetgeving. Hierdoor kan het vaak erg moeilijk zijn om op een efficiënte manier een betaling af te dwingen.

​​​​​​​Veel Belgische ondernemers denken ook dat het de moeite niet waard is om achter je schuldenaren in Nederland aan te gaan en kiezen ze ervoor om het verlies gewoon af te boeken. Het tegendeel is echter waar.

Bij Schuldenaar in Nederland weten we maar al te goed dat het incassotraject volledig anders is over de grens. Wij kennen dan ook alle details van het incassotraject in Nederland en gebruiken dat in jouw voordeel. Hierdoor zal je nooit meer een onbetaalde factuur als verlies moeten afboeken. 

Daarom raden we je ook aan om gebruik te maken van onze knowhow om simpel en doeltreffend betalingen af te dwingen. Op die manier hoef je zelf geen expert in Nederlandse wetgeving te worden om je facturen uitbetaald te krijgen. 

Ontdek Meer
 • Reactiesnelheid

  Nederlandse debiteuren kennen onze onderneming maar al te goed. Daarom reageren ze ook sneller op onze aanmaningen dan die van andere Belgische bedrijven. 

 • Minnelijke trajecten

  Het minnelijk traject is in Nederland een stuk korter dan in België. Bovendien worden de incassokosten bij een succesvolle incasso volledig op de debiteur verhaald. 

 • Scoringspercentage in Nederland

  Onze organisatie scoort erg hoog bij landelijke opdrachtgevers. Bij sommige opdrachtgevers ligt ons scoringspercentage zelfs boven de 90%.

 • Volledig gratis in Nederland

  Wie betaalt er de incassokosten in Nederland? Bij een succesvolle incasso worden in Nederland alle kosten op de debiteur verhaald. 

 • Zelfs voor bedragen onder €100

  Door de extra kosten is het in België vaak niet interessant om voor kleine bedragen te procederen. Maar in Nederland is het zelfs voor kleinere bedragende moeite waard om een incassobureau in te schakelen.

 • Zonder advocaat in Nederland 

  In tegenstelling tot België heb je in Nederland geen dure advocaat nodig. Wij zullen dus de volledige gerechtelijke procedure voor jou behandelen. 

No Cure, No Pay

Veel ondernemers laten zich afschrikken door het mogelijk kostenrisico van een incasso. Bij Schuldenaar in Nederland werken we echter volgens het No Cure, No Pay-principe. Wanneer onze inmenging geen resultaat oplevert, zullen wij de incassokosten laten vallen. Verder zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk extra kosten hebt. Dat doen we door de kosten op de debiteur te verhalen.

Maak een afspraak

Beslaglegging 

Wanneer we merken dat de schuldenaar niet gepast reageert op herinneringen, aanmaningen, telefoontjes en huisbezoeken, zullen wij als organisatie een versnelling hoger schakelen om de schuldeiser zijn geld te bezorgen. We zijn dan ook zeker niet bang om beslag te leggen wanneer dat nodig is.

​​​​​​​Als gerechtsdeurwaarder hebben wij het gehele traject in eigen handen. Het buitengerechtelijke, gerechtelijke en executietraject kunnen wij zelfstandig voor u behandelen. Onze gerechtsdeurwaarders handelen formeel en binnen de kaders van de wet- en regelgeving, maar hebben ook nadrukkelijk oog voor de details. Zij kunnen als geen ander een situatie inschatten.

Ontdek Meer

Niets missen van Schuldenaar in Nederland?

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates & tips.

Kwaliteitsgarantie 

Kwaliteit van dienstverlening  gegarandeerd 

Bij Schuldenaar in Nederland zijn we lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBVG) in Nederland en gecertificeerd voor de Normen voor Kwaliteit. Bij onze organisatie werken ervaren medewerkers en is uw contactpersoon een jurist

Maak nu een afspraak

Ontdek hier onze blog 

Op onze blog vind je geregeld updates over alles wat met incasso, beslaglegging en gerechtsdeurwaarders te maken heeft. 

Lees hier onze blog

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier