Voordelen

Voordelen

Schuldenaar in Nederland is dé specialist op het gebied van incasso van vorderingen van Belgische schuldeisers op Nederlandse schuldenaren. Wij staan bekend als een organisatie waarbij de kwaliteit van dienstverlening en het belang van onze opdrachtgevers altijd voorop staat. Als een van de eerste gerechtsdeurwaarders-en incassobureaus uit Nederland zijn wij ISO 9001 en KBvG gecertificeerd. 

maak nu een afspraak

100 % op kosten van schuldenaar

Als er één misverstand bestaat betreffende het grensoverschrijdend handel drijven tussen België en Nederland, dan is het wel dat je dubieuze debiteuren in Nederland best niet aanpakt omdat het een veel te kostelijke zaak zou zijn. Het tegendeel is waar! Bij een succesvolle incasso worden alle kosten verhaald op Uw debiteur en blijft de schuldeiser geheel vrij van kosten

€ 100 per vordering

Schuldenaar In Nederland kan voor u het hele traject van minnelijke incasso, gerechtelijke procedure en tenuitvoerlegging van het rechterlijk vonnis voor u verzorgen zonder inschakeling van derden. Alles blijft in één  hand en u heeft slechts één aanspreekpunt. Zelfs voor kleine bedragen van minder dan € 100,00 kunt u bij ons terecht.

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier