Wat kost een incassobureau?Een incassobureau helpt je om wanbetalers efficient aan te pakken. Met de hulp van een incasso-expert behoren onbetaalde facturen definitief tot het verleden. Toch laten sommige ondernemers zich toch tegenhouden omdat ze denken dat de diensten van een incassobureau te duur zijn. Maar klopt dat eigenlijk wel? 

We zullen meteen met de deur in huis vallen: een incassobureau inschakelen is altijd de moeite waard om je facturen betaald te krijgen en bovendien hoeft het je ook niet veel te kosten. Bij Schuldenaar in Nederland werken we volgens het No Cure, No Pay principe. Concreet betekent dit dat er geen incassokosten worden aangerekend wanneer onze tussenkomst geen resultaat heeft. 

Bij een succesvolle incasso bij een Nederlandse debiteur blijf je ook volledig vrij van kosten. Dat komt doordat wij de gemaakte kosten zullen verhalen op de debiteur. Bovendien is er bij een incasso in Nederland geen advocaat nodig. Hierdoor betaal je geen extra kosten en kan een succesvolle incasso dus zelfs volledig gratis zijn.  

Let er wel op dat er in sommige gevallen extra kosten gemaakt moeten worden die niet verhaald kunnen worden op de debiteur. Wanneer dat het geval is, brengen we je altijd op de hoogte van de extra kosten. 

Laat onbetaalde facturen niet liggen, schakel Schuldenaar in Nederland in  

Bij Schuldenaar in Nederland zorgen wij ervoor dat je het geld krijgt waar je recht op hebt. Onze organisatie zet het belang van onze opdrachtgevers altijd op de eerste plaats. Je kan bij ons terecht voor juridisch adviesincasso en gerechtsdeurwaardersdiensten

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier