Wat kan ik doen als een klant niet betaalt?Zit je met veel onbetaalde facturen van klanten? Heeft die ene klant weeral eens zijn factuur niet op tijd betaald? We weten hoe vervelend dat kan zijn. Daarom helpen wij je graag: Schuldenaar in Nederland dwingt betalingen in jouw naam af. 

Wat kan je zelf doen?

Natuurlijk weet je als ondernemer dat je best eerst een herinnering stuurt naar de debiteur. Dat is een goede eerste stap, want zo weet ook je debiteur dat jij de factuur nog niet vergeten bent.

Nog steeds geen betaling? Je kan altijd nog een tweede herinnering sturen of je kan de debiteur persoonlijk opbellen om hun aan hun betaling te herinneren. 

Wat kunnen wij voor je doen?

Als een incassobureau kunnen wij je natuurlijk verder helpen met wanbetalers. Een debiteur is misschien niet geneigd om jou als ondernemer serieus te nemen, maar een incassobureau wel. 

Schuldenaar in Nederland is een incassobureau met deurwaarder. Dit betekent dat wij veel meer kunnen dan enkel betalingsverzoeken sturen. We deinzen er dan ook niet voor terug om de grote middelen in te zetten. Blijven de rekeningen onbetaald? Dan gaan we over tot beslaglegging als dat nodig is. 

Hulp nodig bij het aanpakken van wanbetalers?

Bij Schuldenaar in Nederland zijn we gespecialiseerd in het afdwingen van betalingen van Nederlandse wanbetalers. Mede door onze ruime ervaring krijgen we snel respons en krijg jij het geld waar je recht op hebt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier