Hoeveel bedragen incassokosten?Heb je al vaker gedacht om een incassobureau in te schakelen voor je schuldenaar over de grens, maar dacht je dat het niet de moeite was door de incassokosten? Denk dan nog eens na. Waarom zou je namelijk geld moeten ophoesten om te krijgen waar je recht op hebt? Kunnen incassokosten werkelijk zo hoog zijn dat het niet meer de moeite is om een betaling af te dwingen?

Verschillen België en Nederland

Eerst en vooral is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen incassokosten in België en in Nederland. Wanneer je een debiteur in Nederland hebt die niet wilt betalen, kan het namelijk erg voordelig zijn om gebruik te maken van een incassobureau en dat zelfs voor kleine bedragen. 

Dat komt doordat er bij een incasso in Nederland geen advocaat ingeschakeld moet worden. Het incassobureau kan dus de volledige gerechtelijke procedure voor jou behandelen. Daarnaast kan het bureau ook alle kosten op de schuldenaar verhalen. Dat betekent dus dat een succesvolle incasso in Nederland volledig gratis is voor jou. 

No Cure, No pay

Bij Schuldenaar in Nederland werken wij volgens het No Cure, No Pay-principe. Heeft onze inmenging geen betaling/regeling opgeleverd en zien wij geen verdere verhaalsmogelijkheden? Dan laten wij de incassokosten volledig vallen. 

Incasso in Nederland? Laat je bijstaan door Schuldenaar in Nederland

Bij Schuldenaar in Nederland zorgen wij ervoor dat je het geld krijgt waar je recht op hebt. Onze organisatie zet het belang van onze opdrachtgevers altijd op de eerste plaats. Je kan bij ons terecht voor juridisch adviesincasso en gerechtsdeurwaardersdiensten.

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier