Reken af met wanbetalers: Schuldenaar in Nederland schiet te hulpNiemand zit graag te wachten op zijn geld, maar wat doe je als je debiteur weigert zijn facturen te betalen? In het kort: actie ondernemen. Door Schuldenaar in Nederland in te schakelen reken je af met wanbetalers en krijg je het geld waar je recht op hebt. Aarzel dus niet langer en laat die debiteur eindelijk betalen. 

Wat doet een incassobureau? 

Als incassobureau zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de openstaande schulden uitbetaald worden. Vanaf het moment dat je ons inschakelt, nemen wij meteen het contact met de debiteur over. Vervolgens zullen we de gepaste maatregelen nemen om de schuld te innen. 

Waarom kies je voor Schuldenaar in Nederland? 

Als je zelf geconfronteerd wordt met een wanbetaler in Nederland kan je beter zo snel mogelijk ons incassobureau inschakelen. Wij zullen dan ook snel en efficiënt een betaling voor je afdwingen. 

Schuldenaar in Nederland inschakelen heeft dan ook heel wat voordelen voor jouw bedrijf. Zo staan we in Nederland bekend als een organisatie die er alles aan doet om een betaling af te dwingen. Dat weten je wanbetalers over de grens ook. Ze zullen daarom ook sneller reageren op aanmaningen van onze organisatie. 

Verder hebben we als incassobureau ook een zeer hoog scoringspercentage. Dat percentage ligt voor sommige opdrachtgevers zelfs ruim boven de 90%. 

Daarnaast kost een succesvolle incasso bij een Nederlandse debiteur je helemaal niets. Geen extra kosten dus. Dat komt doordat we de kosten van de incasso kunnen verhalen op de debiteur. Jij betaalt dus niet extra om het geld te krijgen waar je recht op hebt. Dat is eigenlijk niet meer dan logisch, maar in België betaal je vaak aanzienlijke kosten aan een advocaat na een gerechtelijke procedure. In Nederland is dat niet het geval. 

Een laatste groot voordeel van Schuldenaar in Nederland is dat we naast een incassobureau ook als gerechtsdeurwaarder te werk gaan. Hierdoor kunnen we ook verstrekkende maatregelen nemen zoals beslaglegging. 

De voordelen van Schuldenaar in Nederland op een rijtje: 

  • Snelle reacties van debiteuren 
  • Hoog scoringspercentage 
  • Geen extra kosten bij een succesvolle incasso in Nederland
  • Schuldenaar in Nederland is naast een incassobureau ook een gerechtsdeurwaarder

Nooit meer onbetaalde facturen met Schuldenaar in Nederland 

Bij Schuldenaar in Nederland zijn we gespecialiseerd in betalingen afdwingen van Nederlandse wanbetalers. Door onze ruime ervaring krijgen we snel respons en krijg jij het geld waar je recht op hebt.  

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier