Zo pak je wanbetalers snel aanWil die hardleerse klant alweer niet betalen? Zit je telkens weer met een berg onbetaalde facturen van klanten? Je zou van minder grijze haren krijgen. Gelukkig bestaat er een manier om je openstaande facturen snel uitbetaald te krijgen: Schuldenaar in Nederland dwingt betalingen in jouw naam af. 

Kan je zelf iets doen tegen wanbetalers?

Als ondernemer kan je zelf proberen om alsnog je factuur uitbetaald te krijgen. Je zal misschien de reflex hebben om de debiteur een herinnering te sturen. Dat is een goede zakelijke reflex: zo weet je debiteur tenminste dat jij de factuur niet vergeten bent.

Nog geen betaling na een eerste herinnering? Neem de telefoon en bel persoonlijk naar de debiteur. Verder kan je nog een tweede herinnering sturen.

Tip: Het klinkt misschien logisch, maar veel ondernemers vergeten nog altijd om een duidelijke betaaltermijn met hun klanten af te spreken. Zorg er dus voor dat op de factuur een duidelijke betaaldatum vermeld staat. Zo vermijd je betalingsmoeilijkheden in de toekomst. 

Wat kan een incassobureau voor jou doen?

Is je geduld helemaal op? Dan is het tijd om een incassobureau zoals Schuldenaar in Nederland in te schakelen. Als een debiteur jouw herinneringen niet serieus neemt, zullen ze bij een incassobureau sneller geneigd zijn om dat wel te doen. Als incassobureau met gerechtsdeurwaarder kunnen wij ook meer dan enkel betalingsverzoeken sturen.

Wanneer je wanbetaler niet snel vrijwillig over wil gaan tot betaling, zullen wij de betaling simpelweg afdwingen. Veel ondernemingen kennen onze naam en weten ook dat wij niet bang zijn om het zwaardere geschut in te schakelen. Blijft de wanbetaler hardleers? Dan zullen we overgaan tot beslaglegging als dat nodig is. 

Geef wanbetalers geen kans met Schuldenaar in Nederland 

Bij Schuldenaar in Nederland zijn we gespecialiseerd in betalingen afdwingen van wanbetalers. Door onze ruime ervaring krijgen we snel respons en krijg jij het geld waar je recht op hebt.  

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier