Is het inschakelen van een (gerechts)deurwaarder altijd noodzakelijk?Geen enkele ondernemer houdt van onbetaalde facturen. Als je zelf al geruime tijd op je geld zit te wachten, heb je er misschien ook al aan gedacht om een deurwaarder in te schakelen. Maar is dat altijd noodzakelijk? 

Wat doet een deurwaarder?

Eerst en vooral is het belangrijk om te begrijpen wat een gerechtsdeurwaarder precies doet. Een deurwaarder heeft namelijk meer bevoegdheden dan een incassobureau. Zo kan een deurwaarder beslag leggen om achterstallige betalingen te innen. Een incassobureau kan de debiteur enkel verzoeken om te betalen. Een gerechtsdeurwaarder kan dus effectief betalingen voor jou afdwingen.

Incasso en deurwaarder onder één dak 

In tegenstelling tot gewone incassobureaus is Schuldenaar in Nederland ook een gerechtsdeurwaarder. Dat wil zeggen dat wij naast de klassieke stappen van een incassoproces (aanmaningen sturen, contact opnemen met de debiteur …) ook meer ingrijpende maatregelen kunnen nemen zoals beslaglegging. Door te kiezen voor Schuldenaar in Nederland kies je voor de diensten van een incassobureau en gerechtsdeurwaarder tegelijk. 

Wanneer schakel je een deurwaarder in?

Het handige aan de werkwijze van Schuldenaar in Nederland is dat je niet op zoek moet gaan naar een deurwaarder wanneer er geen reactie komt op aanmaningen. Bij Schuldenaar in Nederland verzorgen wij namelijk het hele incassotraject voor jou. Wij zullen dan ook bepalen wanneer het tijd is om over te gaan tot beslaglegging met een deurwaarder. Minder zorgen voor jou en bovendien een snellere betaling: een duidelijkere win-win vind je niet. 

Incassobureau en deurwaarder tegelijk inschakelen? Dat kan bij Schuldenaar in Nederland 

Bij Schuldenaar in Nederland zorgen wij ervoor dat je het geld krijgt waar je recht op hebt. Onze organisatie zet het belang van onze opdrachtgevers altijd op de eerste plaats. Je kan bij ons terecht voor juridisch adviesincasso en gerechtsdeurwaardersdiensten

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier