Wanbetaler over de grens? Dit moet je doenZakendoen met bedrijven over de grens kan interessant zijn voor je bedrijf. Je vergroot zo namelijk het aantal potentiële klanten aanzienlijk door ook je producten of diensten aan te bieden in het buitenland. Dat is allemaal goed en wel, zolang je mooi op tijd betaald krijgt, maar wat doe je wanneer de betaling uitblijft? 

Wanneer je facturen geen reactie krijgen van Nederlandse klanten, kan je zelf enkele stappen ondernemen. Je kan zelf een schriftelijke herinnering sturen of een telefoontje doen om hopelijk toch nog een betaling te krijgen.

Telefoontjes en brieven hebben echter vaak niet het gewenste effect. Dan kan je maar beter snel ervoor kiezen om een incassobureau als Schuldenaar in Nederland in te schakelen. 

Snellere betaling met Schuldenaar in Nederland 

Een goed incassobureau zorgt ervoor dat je niet langer om je betaling moet wachten. Bij Schuldenaar in Nederland zijn we gespecialiseerd in betalingen afdwingen over de grens. Er wordt dan ook snel gereageerd op de aanmaningen van onze organisatie. Daarnaast is het in Nederland ook de moeite waard om voor kleinere bedragen, zelfs onder de €100, een incassobureau in te schakelen. Een succesvolle incasso bij een Nederlandse wanbetaler brengt dus helemaal geen extra kosten voor de gerechtelijke procedure met zich mee.

Op zoek naar een oplossing voor Nederlandse wanbetalers?

Bij Schuldenaar in Nederland zijn we gespecialiseerd in betalingen afdwingen van Nederlandse wanbetalers. Door onze ruime ervaring krijgen we snel respons en krijg jij het geld waar je recht op hebt.  

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier