3 redenen om een beroep te doen op een incassobureauDe grootste nachtmerrie van iedere ondernemer zijn onbetaalde facturen. Jouw bedrijf heeft namelijk ook facturen en werknemers uit te betalen en daarvoor reken je ook op de betalingen van je debiteuren. Wanneer je schuldenaar niet in staat is om tijdig te betalen, is het tijd om actie te ondernemen en een incassobureau in te schakelen. Hier zijn drie redenen waarom je voor een incassobureau zoals Schuldenaar in Nederland moet kiezen.

1) Sneller betaling afdwingen

Dit is misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor een incassobureau: snel aan je geld raken. Een goed incassobureau, zoals Schuldenaar in Nederland, zorgt ervoor dat het hele incassotraject zo snel mogelijk verloopt. Wanneer een debiteur gecontacteerd wordt door een incassobureau hebben ze namelijk sneller de neiging om te betalen dan wanneer je zelf begint te bellen. Wanneer er een incassobureau in het spel komt, weet de debiteur dat het serieus wordt. 

2) Geen extra gerechtelijke kosten 

Bij Schuldenaar in Nederland zorgen we bovendien dat je geen extra gerechtelijke kosten moet betalen bij wanbetalers in Nederland. Wij zorgen er namelijk voor dat alle kosten op de debiteur verhaald worden. Hierdoor betaal jij geen cent extra om een betaling af te dwingen. 

3) Begeleiding doorheen het hele incassotraject 

Als ondernemer ben je natuurlijk zelf druk bezig met heel wat andere zaken dan achter je onbetaalde facturen aanhollen. Een incassobureau helpt je met het hele incassotraject. Op die manier krijg jij zonder zorgen het geld waar je recht op hebt. 

Wil je geen onbetaalde facturen in Nederland?

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier