Ontdek hoe je je Nederlandse facturen wel betaald krijgtHeb je een Nederlandse klant die zijn facturen maar niet wil betalen? Dat kan tot heel wat frustratie en onzekerheid leiden. Want zal je je centen wel ooit zien? Schuldenaar in Nederland zorgt dat je het geld krijgt waar je recht op hebt. 

Je kan natuurlijk zelf proberen om je factuur nog betaald te krijgen. Telefoontjes en herinneringen zijn dan je beste wapens. Maar wat als je klant daar geen gehoor aan geeft? Dan is het tijd voor actie. Dan kies je voor Schuldenaar in Nederland.

Wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk het geld krijgt waar je recht op hebt. In Nederland wordt er namelijk heel snel gereageerd op de aanmaningen van onze organisatie aangezien we bekend staan als een incassobureau dat slagvaardig te werk gaat en verstrekkende maatregelen niet schuwt. 

Verder blijft het minnelijk traject kort bij Schuldenaar in Nederland door zelf de dagvaarding op te stellen en de gerechtelijke procedure te voeren. De kosten die daarmee gepaard gaan, betaal jij niet, maar wel je schuldenaar.

Wil je nu de betaling krijgen waar je recht op hebt?

Maak een afspraak met ons

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier