Wanneer schakel ik best een deurwaarder in Nederland in?Klanten die facturen niet op tijd betalen: erg vervelend voor uw cashflow en de werking van uw bedrijf. Zeker als de schuldenaar zich over de grens, in Nederland, bevindt. Let op: meteen een Nederlandse gerechtsdeurwaarder inschakelen, klinkt wellicht streng, maar in Nederland zijn de meeste incasso-organisaties ook gerechtsdeurwaarderskantoren. En dit is voor u een groot voordeel! Maar waarom?

Vaak is úw onbetaalde factuur niet de enige vordering waarmee uw debiteur van doen heeft. Maar die informatie kunt u zelf helaas niet achterhalen. De gerechtsdeurwaarder in Nederland wel! Een deurwaarder in Nederland heeft ook veel meer bevoegdheden dan collega-deurwaarders in Belgische en kan u zelfs in het aanmanings- of incassotraject al informatie geven over de situatie en mogelijkheden bij de wederpartij.

Voor onbetaalde facturen in Nederland doet u als Belgisch bedrijf alleszins best beroep op een specialist die het reilen en zeilen op het vlak van incasso ter plaatse uitstekend kent. Kortom, een expert zoals ‘Schuldenaar In Nederland’, die over ruime ervaring beschikt met de incasso van vorderingen van Belgische schuldeisers op Nederlandse debiteuren. 

Geen dure advocaat nodig

In tegenstelling tot België, waar een advocaat het pleitmonopolie heeft voor zaken die behandeld worden door de vrederechter en de Rechtbank van Koophandel, heeft u in Nederland hiervoor geen advocaat nodig. ‘Schuldenaar In Nederland’ kan de gerechtelijke procedure over betwiste en onbetwiste vorderingen volledig voor u behandelen, zonder inschakeling van een dure advocaat.

‘Schuldenaar In Nederland’ brengt de incasso bij Nederlandse debiteuren voor Belgische gemeenten, KMO ‘s, grote ondernemingen, ziekenhuizen, financiële instellingen en vrije beroepsbeoefenaren en particulieren al vele jaren tot een goed einde.

Wilt u uw onbetaalde facturen in Nederland snel betaald krijgen?

Neem snel contact met ons op!

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier