Geen verhaalsmogelijkheden? Dan geen incassokosten!Als er één misverstand bestaat over grensoverschrijdend zakendoen tussen België en Nederland, dan is het wel dat u debiteuren in Nederland best niet aanpakt omdat het een veel te kostelijke zaak zou zijn. Dat klopt niet! Bij een succesvolle incasso worden alle kosten namelijk verhaald op uw debiteur en blijft u als schuldeiser volledig  vrij van kosten. ‘Schuldenaar in Nederland’ doet bovendien eerst een solvabiliteitscheck van uw debiteur. Als incasso daardoor zinloos blijkt, vanwege bijvoorbeeld faillissement, hoge schulden of andere redenen, rekenen wij u voor dat onderzoek geen kosten aan.

Onbetaalde facturen? Ontzettend vervelend voor uw cashflow en de werking van uw bedrijf. Zeker als de schuldenaar zich over de grens, in Nederland, bevindt. Aarzelen om onbetaalde facturen bij Nederlandse debiteuren te vorderen vanwege eventuele hoge kosten, zonder garantie op succes, is nergens voor nodig. ‘Schuldenaar in Nederland’ onderzoekt vooraf of uw debiteur kan betalen. Is dat niet het geval (door faillissement, te hoge schulden bij andere partijen, overlijden van de ondernemer,...), dan wordt het dossier gesloten en betaalt u ook geen incassokosten. En als incasso wel succesvol is, worden de kosten verhaald op uw debiteur.

Specialist in incasso in Nederland

Voor onbetaalde facturen in Nederland doet u als Belgisch bedrijf alleszins best beroep op een specialist die het reilen en zeilen op het vlak van incasso ter plaatse uitstekend kent. Kortom, een expert zoals ‘Schuldenaar In Nederland’, die over ruime ervaring beschikt met de incasso van vorderingen van Belgische schuldeisers op Nederlandse debiteuren. 

Wilt u uw onbetaalde facturen in Nederland snel betaald krijgen?

Neem snel contact met ons op!

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier