Wanbetaler over de grens? Ga naar schuldenaarinnederland.be


Vele Belgische bedrijven doen zaken over de grens in Nederland. Uiteraard erg interessant, het vergroten van uw afzetmarkt door te exporteren naar het buitenland, maar dan moet uiteraard wél betaling van uw producten/diensten plaats vinden.

Onze organisatie helpt Belgische administraties die van doen hebben met wanbetalers over de grens. Wij pakken debiteuren rechtstreeks aan in Nederland. Speciaal voor dit soort kwesties zijn wij de website www.schuldenaarinnederland.be gestart.

Het valt ons op dat er nog altijd diverse schuldeisers zijn die denken dat incasso in Nederland een moeilijke of niet-rendabele aangelegenheid is. Vaak boeken zijn de openstaande post maar gewoon af na het versturen van enkele aanmaningen of een boze brief van de advocaat. Dat is zonde voor u (en wel erg makkelijk 'shoppen' over de grens voor uw debiteur)! Wanbetalers rechtstreeks aanpakken in Nederland kan juist financieel heel aantrekkelijk zijn omdat bij ónze organisatie alle te maken kosten verhaald kunnen worden op de wederpartij. Bij een geïncasseerde vordering blijft u als schuldeiser dus geheel kostenvrij en ontvangt u uw openstaande gelden via ons weer retour.

Is uw interesse gewekt? Neem eens vrijblijvend contact op via info@schuldenaarinnederland.be 

Wij helpen u graag.

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier