Nederlandse wanbetalers rechtstreeks aanpakken!

Doet u zaken over de grens? Heeft u wel eens van doen met Nederlandse debiteuren die hun betalingsafspraken niet nakomen? Bespaar uzelf een hoop werk en pak deze wanbetalers rechtstreeks aan over de grens in Nederland via www.schuldenaarinnederland.beSchuldenaarInNederland.be is een initiatief van AGIN Otten Gerechtsdeurwaarders, een Nederlandse incasso-organisatie met vele klanten (schuldeisers) in België die zakendoen met Nederland. AGIN Otten is gevestigd in een grensregio en krijgt dagelijks vragen over incasso in het buurland. Speciaal voor dit soort cases is deze website gelanceerd.

In tegenstelling tot wat Belgische schuldeisers vaak vooraf denken, is het juist helemaal niet ingewikkeld om over de grens achter uw gelden aan te gaan. U geeft uw dossier rechtstreeks aan ons uit handen en alle handelingen worden vervolgens door onszélf verricht. Ook is het financieel aantrekkelijk om dit te overwegen, want wanneer uw dossier geheel geïncasseerd is, blijft u als opdrachtgever vrij van kosten en ontvangt u uw gelden geheel retour.

Heeft u momenteel nog vorderingen 'op de plank' liggen van klanten uit Nederland? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier