Wapen je bedrijf tegen buitenlandse wanbetalersBuitenlandse klanten bieden een mooie opportuniteit voor je onderneming. Natuurlijk ga je ervan uit dat facturen van buitenlandse klanten ook mooi tijdig betaald worden. Jammer genoeg leert de ervaring ons dat veel ondernemers geconfronteerd worden met buitenlandse wanbetalers. Je zorgt dus maar beter dat je goed gewapend bent tegen onbetaalde facturen. 

Laat wanbetaling niet te lang aanslepen 

Laten we gewoon maar meteen met de deur in huis vallen: wanbetaling laat je beter nooit te lang aanslepen. Wanneer een buitenlandse klant niet reageert op aanmaningen of als hij zich verstopt achter een hele resem excuses, zouden er eigenlijk al wat alarmbelletjes moeten afgaan. 

Op dat moment is het een goed idee om een gespecialiseerd incassobureau in te schakelen om namens jouw bedrijf betalingen af te dwingen. Bij Schuldenaar in Nederland hebben we veel ervaring met Nederlandse wanbetalers van Belgische klanten. Vanaf het moment dat je onze organisatie inschakelt, zullen wij het incassoproces opstarten. Wij sturen dan aanmaningen, of nemen verdere stappen om ervoor te zorgen dat jouw onderneming de betaling krijgt waar ze recht op heeft. 

Ontdek hier hoe Europa je beschermt tegen buitenlandse wanbetalers:


Op zoek naar een oplossing voor Nederlandse wanbetalers? 

Bij Schuldenaar in Nederland hebben we ruime ervaring met Nederlandse debiteuren die niet betalen. We proberen steeds om zo spoedig mogelijk te zorgen dat je wanbetaler zijn schulden betaalt. Wanneer nodig zullen we dan ook zelf als gerechtsdeurwaarder de beslaglegging voor jou regelen.

Maak nu een afspraak

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de Kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contactformulier